• skolabarajevo01
  • peharidiplome
  • 2013-10-25-09.58
  • IMG 3707
  • 6
  • teren

Ресурси школе


У холу школе су фризерски салон и школска продавница, у којима наши ученици обављају део практичне наставе и истовремено пружају фризерске и трговинске услуге запосленима, ученицима и нашим суграђанима. Школа има и два савремено опремљена кабинета за рачунарство и информатику, рачуноводство, пословну информатику и савремену пословну кореспонденцију, где наши економски техничари у реалним условима стичу своја знања.

Добродошли


Средња школа у Барајеву саграђена је 1978. године. На улазу у Барајево, из правца Београда, на десној падини пута, у сенци храстових стабала, доминира својом маштовитом и функционалном архитектуром. Kада прођете кроз школску капију, поглед ће Вам привући шумица кроз коју вијуга трим стаза са справама за вежбе снаге, дело наших ученика и професора физичког васпитања. Иза шумице су терени за фудбал и кошарку који се, кад нема наставе, користе и за рекреативне активности. Лепоти крајолика школског дворишта придоноси огледни виноград, засади јабука и шљива, а од скоро и три пластеника намењени за практичну наставу ученика пољопривредне струке. Сазнај више

Термине за консултативну наставу за ванредне ученике преузмите овде.

Ђак генерације

Зовем се Даринка Петровић. Рођена сам у Београду, где живим са породицом, која је моја подршка у свему. Завршила сам смер економски техничар, зато што је економија оно што ме највише интересује. Током свог школовања учествовала сам на такмичењима из историје, енглеског. Највећи успех сам постигла на републичком такмичењу из основа економије. Дружељубива сам, смирена, толерантна, прихватам критике. Волим да помажем другима. Све што радим, радим најбоље што могу. У слободно време волим да шетам, цртам, гледам филмове.

План уписа у први ра...
31 мај 2019

УПИС У ШКОЛСКОЈ 2019/20 ГОДИНИ ОБАВЕШТЕЊЕ!!! ОБАВЕШТАВАЈУ [ ... ]

Сазнај више
Позив за увођење у в...
03 мар 2019

У току јануара 2019. године почело је увођење у војну еви [ ... ]

Сазнај више
Добровољно служење в...
03 мар 2019

Добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Срб [ ... ]

Сазнај више
Одлука о изрицању ва...
05 јул 2018

На оснву поднетог Захтева  за покретање васпитно-ди [ ... ]

Сазнај више
Термини за консултат...
01 сеп 2017

Термине за консултативну наставу за ванредне ученике  [ ... ]

Сазнај више
Републичко такмичење...
19 мар 2017

Економско-трговинска школа Крушевац била је домаћин Р [ ... ]

Сазнај више
Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates